Οικολογίκο Ελαιουργείο Πουλινάκης & Σια Ο.Ε

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Σκούρβουλα , Ηράκλειο Κρήτης -

THΛ 2892043566---6945388387 6986805400

Υπεύθυνος: Πουλινάκης Μανούσος

ΕMAIL ecooliveoilpoulinakis@yahoo.com






ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Στην εύφορη περιοχή της Μεσσαράς στον ιδιαίτερο οικισμό Σκούρβουλα, κτισμένο σε υψόμετρο 350 μέτρων 70 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, με την κύρια ενασχόληση των κατοίκων στην Ελαιοκομία.
Ξεκινάει την δική του δημιουργική πορεία ο κος Πουλινάκης δημιουργώντας την δικό του «Οικολογικό Ελαιουργείο».



Το «Οικολογικό Ελαιουργείο Πουλινάκης» είναι ένα από τα πιο προηγμένα στην Κρήτη με πλήρες Μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει καμιά επιμόλυνση ή αλλοίωση του ελαιολάδου είτε στην υφή είτε στη γεύση.


Στο «Οικολογικό Ελαιουργείο Πουλινάκης» η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου είναι και απλή και φυσική. Tο μοναδικό, τεχνολογικά προηγμένο ελαιοτριβείο , μπορεί να αλέσει ελιές άμεσα από τη στιγμή της παραλαβής τους. 


Δεν προσθέτουν τίποτα, η φύση παρέχει ότι είναι απαραίτητο. Καθώς οι ελιές αλέθονται την ίδια μέρα που συλλέγονται, το λάδι παραμένει χαμηλό σε οξύτητα και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά του και τη χαρακτηριστική γεύση του. Το ελαιόλαδο είναι απλώς ο χυμός του φρούτου, και όπως όλοι οι χυμοί φρούτων είναι πολύ υγιεινός χάρη στα πλούσια θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά του.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Σκούρβουλα , Ηράκλειο Κρήτης -

THΛ 2892043566---6945388387 --6986805400

Υπεύθυνος: Πουλινάκης Μανούσος

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΣΚΟΥΡΒΟΥΛΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

ΕMAIL ecooliveoilpoulinakis@yahoo.com

Τα Βασικά Χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το «Οικολογικό Ελαιουργείο Πουλινάκης» είναι :


• Πρωτοποριακός σχεδιασμός, πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, που προσφέρει χαμηλά λειτουργικά κόστη και πλήρη έλεγχο της παραγωγής σε κάθε βήμα.
• Συνεχή λειτουργία, ποιοτική κατηγοριοποίηση σε κάθε βήμα όλων των ελαιοκάρπων, έκθλιψη δύο φάσεων που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα ελαιολάδου.
• Οικολογική σχεδίαση, που χρησιμοποιεί ηλιακούς σωλήνες για εσωτερικό φωτισμό και έκθλιψη δύο φάσεων για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης νερού και της περιβαλλοντικής μόλυνσης.
• Όλα τα μηχανήματα σχεδιάστηκαν από έμπειρους Τεχνικούς κατασκευασμένα από 100% ανοξείδωτο ατσάλι 316L








Με νέες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, μεγάλης χωρητικότητας ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης ελαιολάδου και με έναν από τα πιο σύγχρονα και πρωτοποριακά ελαιοτριβεία. Η δέσμευση τους είναι να παράγουν προϊόντα ανυπέρβλητης ποιότητας, ακολουθώντας πάντα στους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επικοινωνία -Η ιστορία του ελαιουργείου μας- φωτο

Ελαιόλαδο και Υγεία: